Лабрадор ретривер, стандарт породы, история, воспитание


http://www.xn--80aacn5awld.in.ua/articles/1/59/pol-tseiskii-labrador-znaishov-v-shkol-zahovan-narkotiki/

Версия для печати / Оригинальная версия





Поліцейський лабрадор знайшов в школі заховані наркотики

У вересні 2011 р. лабрадор кінологічної служби Мунлайт Мірабель разом з Костромської поліцейськими провів в одній з шкіл показовий урок з пошуку наркотичних речовин, виявивши заздалегідь закладений "схрон".

Близько 100 учнів сьомих і восьмих класів зібралися у спортзалі школи № 5 Костроми (Росія), щоб взяти участь в поліцейській заході. Трирічна службова собака Бела (Мунлайт Мірабель) за лічені секунди на очах дітей без праці відшукала згорток із забороненим речовиною, заховати який кінологи дозволили самим школярам. Результат роботи собаки діти оцінили гучними оплесками.

"У роботі з собакою ми використовуємо не самі наркотики, а речовини, що імітують їх запах", - повідомили школярам поліцейські.

Вони розповіли дітям про історію кінологічної служби в Росії, яка нараховує більше 100 років, і про легендарного доберманові-пінчер на кличку Треф, який на початку минулого століття був грозою всіх злочинців Санкт-Петербурга.

"Сучасні собаки працюють не тільки з пошуку злочинців, вони можуть шукати вкрадені речі, що загубилися людей. А собаки спеціального призначення натреновані на пошук наркотичних, психотропних і вибухових речовин", - сказав інспектор-кінолог центру костромський кінологічної служби Павло Теряєв.

Використано матеріали: 
center.ria.ru

 

Автор: admin от 09.03.2012





  


Copyright © 2012, Chernenko Ev. Перепечатка материалов только при наличии активной гиперссылки на сайт | Powered by CMS Status-X 1.04